Содржина

Споразум Савезне Републике Њемачке с Турском из 1961. године не само да је довео „гастарбајтере” у Њемачку веќ и њихову музику. Друштвени феномен који је врло познат народима с простора бивше Југославије. Документарни филмски есеј Цема Каyе туторијал је из турско-њемачке новије хисторије који доноси причу о пословима турских емиграната на монтажној траци, носталгији и спајању породице, базару на жељезничкој станици у Бüлоwстраßеу у Берлину, ксенофобији и расизму, сјетним пјесмама раних година и хип-хоп периоду након уједињења Њемачке. Ово је свијет радија „Yилмаз“, разних музичких праваца, свадбених бендова који пјевају, такоѓер, и на курдском и арапском језику како би задовољили захтјеве тржишта. Опсежна архивска истраживања и интересовање за турску популарну културу теме су које се понављају у раду Цема Каyе. Филмом „Љубав, њемачке марке и смрт“ створио је ритмичну и живо испричану филмску енциклопедију турске музике у Њемачкој.

Слики

Љубав, њемачке марке и смртЉубав, њемачке марке и смртЉубав, њемачке марке и смртЉубав, њемачке марке и смртЉубав, њемачке марке и смртЉубав, њемачке марке и смртЉубав, њемачке марке и смртЉубав, њемачке марке и смртЉубав, њемачке марке и смртЉубав, њемачке марке и смртЉубав, њемачке марке и смрт

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.