poster

Изградба на Виш: Најновиот крстосувач на Дизни

Making the Wish: Disney’s Newest Cruise Ship (2022)

Режисер: Chad Cohen

рејтинг: 7.5/10

Содржина

У бродоградилишту на обали Северног мора, у Немачкој, настаје чудо савременог инжењерства. Стотине граѓевинаца, инжењера, архитекти, дизајнера, аниматора, композитора и писаца претварају 144 хиљада тона челика у, можда, најлепши брод икада.

Улоги
Сцеарист: ,
Продуцент: Jeanine Isabel Butler, Emily Carreon
времетраење: 76 мин

Слики

Изградба на Виш: Најновиот крстосувач на ДизниИзградба на Виш: Најновиот крстосувач на ДизниИзградба на Виш: Најновиот крстосувач на ДизниИзградба на Виш: Најновиот крстосувач на ДизниИзградба на Виш: Најновиот крстосувач на ДизниИзградба на Виш: Најновиот крстосувач на ДизниИзградба на Виш: Најновиот крстосувач на ДизниИзградба на Виш: Најновиот крстосувач на ДизниИзградба на Виш: Најновиот крстосувач на ДизниИзградба на Виш: Најновиот крстосувач на ДизниИзградба на Виш: Најновиот крстосувач на ДизниИзградба на Виш: Најновиот крстосувач на ДизниИзградба на Виш: Најновиот крстосувач на ДизниИзградба на Виш: Најновиот крстосувач на ДизниИзградба на Виш: Најновиот крстосувач на Дизни

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.