poster

Убијање дадиље

Tortured to Death: Murdering the Nanny (2018)

Режисер: Kristin Hadland

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

Содржина

Шокантна прича о превари, окрутности, а на крају и о убиству. Овај дирљиви документарац испитује узнемирујуќи случај пара који је мучио и убио француску дадиљу, да би затом њено тело спалили у дворишту своје куќе на југозападу Лондона. Прича почиње 2011. године, кад је Сабрина Кујдер, 34-годишња француско-алжирска стилисткиња, модна дизајнерка и шминкерка, ступила у кратку везу с оснивачем бенда Боyзоне, Марком Волтоном. Њихова афера је потрајала тек неколико месеци, али након раскида, она је постала опседнута њиме. Неколико година касније, 2016, Кујдерова је унајмила Францускињу Софи Лионет као дадиљу за своју децу, мало након Софиног 20. роѓендана. Али када је унајмила Софи, Кујдерова је веќ била у делузијама и постала је убеѓена да дадиља жели да науди њој и њеној породици. Софи је изгладњивана и мучена, како би је натерали да призна њихове потпуно неосноване оптужбе. Трагична епизода је завршена кад је Софи удављена у кади и бачена у ватру. Када су се комшије пожалиле на смрад, полиција је обавештена, а Кујдерова и њен партнер Медуни су ухапшени у њиховој куќи. Помоќу разговора с пријатељима и породицом, као и новинарима који су пратили суѓење, овај филм истражује околности које су довеле до овог шокантног и бруталног убиства.

времетраење: 44 мин

Слики

Foto: RTL/ © Spun Gold TV and all3media internationalFoto: RTL/ © Spun Gold TV and all3media internationalFoto: RTL/ © Spun Gold TV and all3media internationalFoto: RTL/ © Spun Gold TV and all3media internationalFoto: RTL/ © Spun Gold TV and all3media internationalFoto: RTL/ © Spun Gold TV and all3media internationalFoto: RTL/ © Spun Gold TV and all3media internationalFoto: RTL/ © Spun Gold TV and all3media internationalFoto: RTL/ © Spun Gold TV and all3media internationalУбијање дадиље

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.