Содржина

Џон Дејли, бивши скинхед неонациста, побегао је у Израел након што је његова банда покушала да га убије јер је Јевреј. Годинама касније добија мејл од особе из своје давно заборављене прошлости. Кевин Конел, његов бивши пријатељ и такоѓе бивши неонациста, налази се на мисији да промени сопствени живот и искупи се за прошлост. Он позива Џона да се састану у Источној Европи како би из прве руке видели последице онога што су обојица радили и заговарали. Пошто пати од ПТСП-а и има тумор на мозгу, Џон у почетку оклева. Да ли је ово још један покушај да му угрозе живот? Или тај човек заиста жели да се поправи и искупи за сав бол који

Слики

Бекство из собе 18Бекство из собе 18

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Explorer: The Last Tepui (2022)

    image
    Follows elite climber Alex Honnold and a world-class climbing team on a grueling mission deep in the Amazon jungle.
  • Cher and the Loneliest Elephant (2021)

    image
    A magnificent story in which the superstar Cher flies across the world during a pandemic to save Kaavan, a bull elephant from 35 years of incarceration.
  • The Minimalists: Less Is Now (2021)

    image
    The Minimalists have reworked this phrase to create a sense of urgency for today’s consumer culture: now is the time for less.
  • Furtuna (1959)

    image
    Story depicting the national liberation struggle of the Albanian people against the Italian and German invaders during World War II.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.