poster

Тихи амерички вртлар и врт имања Хидцоте

The Quiet American Gardener (2020)


Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
Оценка на корисникот: 9/10
(2 гласови)

Содржина

У првој половици 20. стољеќа мирни се Американац настанио с мајком на имању у Цотсwолду и створио један од највеличанственијих сувремених енглеских вртова. Са својом зеленом архитектуром зимских вртова, легендарним погледима и очаравајуќим темама садње, врт Хидцоте до данас изазива дивљење и служи као надахнуќе.
Творац Хидцотеа бојник Лаwренце Јохстон имао је сензибилитет једног умјетника, осјеќај за простор једног архитекта и необуздану страст према биљкама. Скупљао их је, узгајао и трагао за њима; но што је још важније, осмислио је лијеп и револуционаран оквир врта у којем ќе узгајати и излагати своје биљке.
Завирили смо иза кулиса како бисмо упознали вртларе који иду Јохнсоновим стопама тијеком разних годишњих доба. Док се брину о његовим засадима и покушавају Хидцотеу вратити некадашњи сјај, откривамо како падају под чаробан утјецај његова творца. Славимо чаролију овог врта док трагамо за неухватљивим карактером његова творца.

Слики

Тихи амерички вртлар и врт имања ХидцотеТихи амерички вртлар и врт имања ХидцотеТихи амерички вртлар и врт имања Хидцоте

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.