poster

Young Village Folk - Zelena Generacija: Gregor

Young Village Folk

Informacion | Europe, Kroaci

Ku ta shikojmë
Shfaqja nuk është në dispozicion

EPISODI: 1

PëRMBLEDHJE

Koronakriza je pokazala koliko ovisimo o uvozu hrane, a ujedno su, upravo zbog zdravstvene krize, mnogi shvatili koliko je važno da dio hrane možemo proizvesti sami.
U EU 31% poljoprivrednih gospodarstava u vlasništvu je poljoprivrednika starijih od 65 godina, a samo 5,6% poljoprivrednika predstavlja generaciju mlađu od 35 godina. Tko će nam proizvoditi hranu u budućnosti?
Prema Ujedinjenim narodima, nakon 2050. godine trebat će nam dvostruko više hrane. Ta činjenica, koja je usko povezana s budućnošću zajedničke europske poljoprivredne politike, utječe na mlade naraštaje - ne samo u ruralnim, već i u urbanim sredinama.
Ciklus Young Village Folk 2 - Zelena generacija informira i educira o otvorenim pitanjima europske poljoprivrede i ruralnog razvoja na temelju aktualne tematike i generacijske smjene u proizvodnji hrane, što je također jedan od devet prioriteta zajedničke poljoprivredne politike nakon 2020. godine.
25 emisija kratkog formata Young Village Folk 2 - Zelena generacija donosi priče i dobre prakse mladih ljudi koji proizvode hranu u EU.
Gregor Božič podignuo je voćnjak sa starim sortama voća u Goriškim Brdima. Gregor, koji je ujedno ugledni slovenski redatelj, uvjeren je da je prirodna baština nemjerljivo bogatstvo, ali i mogućnost novih zelenih radnih mjesta za mlade.
Proizvodnja: Televizija Slovenija

Fotot

Young Village Folk - Zelena Generacija: GregorYoung Village Folk - Zelena Generacija: GregorYoung Village Folk - Zelena Generacija: Gregor

Rishikime


Ska rishikime
REKOMANDIMET
  • DW News

    image
    'Njemački val'' koji dopire u svaki kutak kugle zemaljske. ''Deutche Welle'' njemački je program koji emitira televizijske programe na njemačkom, engleskom,...
  • Дньовнїк RT Vojvodina

    image
    Informativni program na ukrajinskom jeziku RT Vojvodine.
  • Tg2 giorno

    image
    Notiziario.
  • TV5MONDE, le journal Afrique

    image
    All the African news from the news staff.
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.