PëRMBLEDHJE

Originalna i jedinstvena na Balkanu, TV emisija "Nautika" posvećena je najmodernijim svetskim i domaćim dostignućima u proizvodnji jahti i ostalih morskih i rečnih plovila. Intenzivnom komunikacijom sa mnogim nautičkim firmama širom sveta svake subote upoznaje gledaoce sa liderima nautike, brodovlasnicima i eminentnim stručnjacima. Za pasionirane nautičare istražuje najzanimljivije rute, kao i prednosti i mane velikih i malih plovila, a putnicima istraživačkog duha otkriva atraktivne destinacije, kroz čari nautičkog turizma."Nautika" je pravo mesto za sažimanje višegodišnjeg iskustva stručnog i kreativnog tima, koji nastoji da u svakoj emisiji pruži neponovljiv doživljaj avanture i da povede ljubitelje plovidbe u inovativni svet modernih nautičkih rešenja. Sa željom da iz emisije u emisiju plovite na jedrima vere i ljubavi, želimo vam dobrodošlicu u brod lepih misli. Zaplovimo zajedno...

Fotot

NautikaNautikaNautikaNautikaNautikaNautikaNautikaNautikaNautikaNautikaNautikaNautikaNautika

Rishikime


Ska rishikime
REKOMANDIMET
  • Kite Masters

    image
  • UEFA Europa League

    image
    UEFA Liga e Evropës (anglisht: UEFA Europa League) është një kompedicion i përvitshëm futbollistik i organizuar nga UEFA që nga viti 1971 ku konkurojnë klubet...
  • Direkt

    image
    Emisija DIREKT predstaviće svojim gledaocima svet borilačkih sportova, bivše, sadašnje i buduće šampione. Zvezde, legende, majstori - svi oni će se naći u DIREKT-u.
  • Professional Bull Riders

    image
    The Professional Bull Riders, Inc. is an international professional bull riding organization based in Pueblo, Colorado, United States.
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.