poster

Zdravlje na kvadrat

Zdravlje na kvadrat (2016)

Stil jetese, info | Kroaci

Ku ta shikojmë
Shfaqja nuk është në dispozicion

SEZONI: 1

EPISODI: 350

PëRMBLEDHJE

Jedna je od najznačajnijih i istaknutih osoba na hrvatskoj glazbenoj sceni. O ovoj je glazbenoj divi puno toga rečeno i napisano, a ona će ispričati pojedinosti svog života koje do sada nije otkrila. U ovotjednom Zdravlju na kvadrat gošća je Zdenka Kovačiček!
Kardiovaskularne bolesti najčešći su uzrok smrtnosti u cijelom svijetu. Rizik se povećava s lošim životnim navikama, ali i s godinama. Kod muškaraca rizik počinje rasti iza četrdesete, a kod žena iza pedesete godine života. U novoj epizodi Zdravlja na kvadrat pogledajte koji su to rizični čimbenici za razvoj ovih bolesti.
Prilikom obrade bolesnika s neuromuskularnim bolestima potrebno je dobro poznavanje ovog područja kliničke neurologije. Više o tome donosi sugovornica ovotjedne emisije, iskusna liječnica Antonija Krstačić.
Češnjak je začinska biljka srodna luku, poriluku i vlascu. Od pamtivijeka se upotrebljava u kulinarstvu i medicini. Ima tipičan miris koji mu daje eterično ulje, a kroz povijest su mu se pripisivala razna mistična svojstva. Sve o ovoj super biljci u ovotjednom Zdravlju na kvadrat ispričat će nutricionistica Sanja Jelušić.

Fotot

Zdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadrat

Rishikime


Ska rishikime
REKOMANDIMET
  • taff (1995)

    image
    taff - a tabloid magazine on ProSieben.
  • Prive

    image
    Emisioni i showbizit nr.1 në vend me Liberta Spahiu, çdo javë hap dyert në botën e yjeve tanë duke sjellë intervistat, reportazhet më pikante rreth të rejave të...
  • Art kvart

    image
  • Littoral

    image
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.