poster

Valeria

Valeria (2008)

Telenovelë | Venezuelë, Shtetet e Bashkuara të Amerikës

Ku ta shikojmë
Shfaqja nuk është në dispozicion

EPISODI: 161

PëRMBLEDHJE

Valeria napušta kuću Riquelmeovih s Laurom. María Inmaculada pokušava osvojiti Leopolda, ali on joj govori da se nikada neće zaljubiti u nju. Leopoldo naziva Valeriju i govori joj da mu nedostaje. Ona mu odgovara da će se udati za Davida čim se rastane od njega. Leopoldo napada Davida zbog toga što mu je Valeria rekla, a David odlazi Valeriji i traži objašnjenje zašto se poigrava njegovim osjećajima. Narednik Arizmendi govori Leopoldu da je Coral povezana sa smrću Jessicina muža i da mu javi ako je vidi. María Inmaculada je u kući, ali ne dopušta da joj narednik vidi lice. Ana Lucía skriva razlog svog izbivanja pred Juliom. Julio ne želi da Ana Lucía bude s Isidrom. Estrella pokušava uvjeriti Lilu, sestru u mentalnoj ustanovi, da ona nije luda. Lila joj vjeruje, ali još sumnja. Valeria se ponovno susreće s Agripinom i otkriva da je ona Lolitina majka. Jessica se želi suočiti s Miroslavom.

Fotot

Valeria 01Valeria 02Valeria 03Valeria 04Valeria 05Valeria 06Valeria 07Valeria 08Valeria 09Valeria 10Valeria 11Valeria 12Valeria 13Valeria 14

Rishikime


Ska rishikime
REKOMANDIMET
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.