poster

Valerija

Valeria (2008)

Telenovelë | Venezuelë, Shtetet e Bashkuara të Amerikës

Ku ta shikojmë
Shfaqja nuk është në dispozicion
Vlerësimi i përdoruesit: 10/10
(2 Voto)

EPISODI: 96

PëRMBLEDHJE

Miroslava preda Danielu ljubavna pisma koja je Leopoldo slao Valeriji dok je bila u zatvoru. Kaže Danielu da ih je uzela iz kovčega koji je Valeria nosila na medeni mjesec i da je to dokaz njezine prijevare jer još voli Leopolda. Danijel se uznemiri i pije dok se ne napije.Felipe nađe kokoš koja je progutala zaručnički prsten i koju je ukrala Lolita. Nazove Isidra da mu je preda da se on može oženiti Angelitom. Felipe mu kaže da, iako je on posljednja osoba koja bi željela da se oženi Angelitom, mora biti muškarac i održati riječ. Nakon što Isidru preda prsten, Felipe odlazi k Hildi jer želi razgovarati s njom. Kaže joj da mu je teško zbog svega što se događa između Ane Lucíje i Isidra jer će njegova unuka na kraju patiti. Felipe ispriča Hildi da Ana Lucía čeka Isidrovo dijete i shvaća da Hilda ne zna ništa o tome. Hilda razgovara s Anom Lucíjom i podupre je u želji da rodi dijete, no kaže joj da bi bilo najbolje da njezin otac, Julio, to ne sazna. No Hipólita sve ispriča Juliju.

Fotot

Valeria 01Valeria 02Valeria 03Valeria 04Valeria 05Valeria 06Valeria 07Valeria 08Valeria 09Valeria 10Valeria 11Valeria 12Valeria 13Valeria 14

Rishikime


Ska rishikime
REKOMANDIMET
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.