poster

KUMOVI

Kumovi (2022)

Komedi, Krim, Dramë, Romancë | Kroaci

Ku ta shikojmë
Shfaqja nuk është në dispozicion
Vlerësimi i përdoruesit: 7.7/10
(3 Voto)

SEZONI: 1

EPISODI: 84

PëRMBLEDHJE

Zvone dolazi s policijom kod Macana, uvjeren da se Stipan skriva u kući pokušava pronaći bilo kakav trag. Zvoni gotovo pozli nakon što sazna kako je Anđela nagovorila policajce da odu s njim u posjetu Macanima.
Martin koristi priliku boravka na imanju Macan i posjećuje Matiju s namjerom da obnovi njihovu vezu. Presretan je jer smatra da još uvijek ima šansi kod Matije.
Nakon što uvide da je Stipan živ, Lara i Janko su u šoku i pokušavaju shvatiti što se dogodilo. I dok je Lara oduševljena cool didom, Janko je ljut na Stipana i na roditelje koji su sve skrivali.
Anđela u župnom uredu načuje razgovor Mirjane i svećenika, iz kojeg saznaje da je Mirjana lagala Zlatanu za njegovog oca. Istodobno se Mate priprema zaprositi Mirjanu, no Marko Šank u njemu stvara napetost zbog Zlatana i prihvaćanja novih okolnosti.

Fotot

KUMOVIKUMOVIKUMOVIKUMOVIKUMOVIKUMOVIKUMOVIKUMOVIKUMOVIKUMOVIKUMOVIKUMOVIKUMOVIKUMOVIKUMOVI

Rishikime


Ska rishikime
REKOMANDIMET
  • The good fight (2017)

    image
    Picking up one year after the events of the final broadcast episode of 'The Good Wife,' an enormous financial scam has destroyed the reputation of young lawyer...
  • Power (2014)

    image
    "Power" tells the story of James "Ghost" St. Patrick, a wealthy New York City nightclub owner who caters to the city's elite. He wants to build an empire, turn...
  • Der Staatsanwalt (2005)

    image
    Cases and complicated lives of a public prosecutor and a police unit, a member of whom is the prosecutor's son, who work in Wiesbaden.
  • The Sommerdahl Murders (2020)

    image
    A love triangle between Dan Sommerdahl, his wife Marianne Sommerdahl and their best friend Flemming Torp occurs as they try to solves killings in Helsingør.
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.