SERIALE

 • Une Jam Frenki

  e enjte

  6.8.20

  00:08

  Une Jam Frenki

  I Am Frankie (2017)

  Sez 1/Pj 17:Frenki, një vajzë që duket si një adoleshente, por që në fakt është e detyruar të fshehë identitetin e saj të vërtetë: atë të një roboti. Është mjaft inteligjente dhe zgjidh me lehtësi detyra mjaft të...

 • Une Jam Frenki

  e enjte

  6.8.20

  05:00

  Une Jam Frenki

  I Am Frankie (2017)

  Sez 1/Pj 17:Frenki, një vajzë që duket si një adoleshente, por që në fakt është e detyruar të fshehë identitetin e saj të vërtetë: atë të një roboti. Është mjaft inteligjente dhe zgjidh me lehtësi detyra mjaft të...

 • Une Jam Frenki

  e enjte

  6.8.20

  09:24

  Une Jam Frenki

  I Am Frankie (2017)

  Sez 1/Pj 17:Frenki, një vajzë që duket si një adoleshente, por që në fakt është e detyruar të fshehë identitetin e saj të vërtetë: atë të një roboti. Është mjaft inteligjente dhe zgjidh me lehtësi detyra mjaft të...

 • Une Jam Frenki

  e enjte

  6.8.20

  13:21

  Une Jam Frenki

  I Am Frankie (2017)

  Sez 1/Pj 17:Frenki, një vajzë që duket si një adoleshente, por që në fakt është e detyruar të fshehë identitetin e saj të vërtetë: atë të një roboti. Është mjaft inteligjente dhe zgjidh me lehtësi detyra mjaft të...

 • Une Jam Frenki

  e enjte

  6.8.20

  17:47

  Une Jam Frenki

  I Am Frankie (2017)

  Sez 1/Pj 17:Frenki, një vajzë që duket si një adoleshente, por që në fakt është e detyruar të fshehë identitetin e saj të vërtetë: atë të një roboti. Është mjaft inteligjente dhe zgjidh me lehtësi detyra mjaft të...

TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.