Путовима знаности: Исланд - Узрокују ли климатске промјене потресе?: документарна серија

Sur les routes de la science


Оценка на корисникот: 10/10
(2 гласови)

сезона: 1

епизода: 6 - документарна серија

Содржина

Сви знају да глобално загријавање утјече на климу. Веќ опажамо да су поплаве, суше и урагани све чешќа појава диљем планета. Али глобално загријавање има и неке мање познате дугорочне посљедице. Оно дјелује и на геолошку активност. Стручњаци предвиѓају више вулканских ерупција, потреса и тсунамија. Другим ријечима, постоји снажна везе измеѓу климе и тектонске активности. Ту су и мање познате, али врло опасне природне катастрофе, као што су поплаве ледењачких језера. Марие-Пиер и Емилие у овој ќе епизоди посјетити Исланд, како би сазнале више о вези измеѓу климатских промјена и потреса.

Слики

Путовима знаности: Исланд - Узрокују ли климатске промјене потресе?Путовима знаности: Исланд - Узрокују ли климатске промјене потресе?Путовима знаности: Исланд - Узрокују ли климатске промјене потресе?

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Fashion Magazines

    image
    FashionTV gives you an exclusive look at the photoshoots of magazine editorials from all over the world.
  • Wелцоме то тхе Балканс

    image
    "Wелцоме то тхе Балканс" путописна је емисија Мексиканца Карлоса Франка који од 2015. године живи у Србији. У емисији се гледаоцима приказују лепоте Србије и учи...
  • Edwardians in Colour: The Wonderful World of Albert Kahn (2007)

    image
    Five part documentary series looking at the incredible collection of early color photographs from the Albert Kahn museum.
  • Необична животињска пријатељства (2012)

    image
    Никад не сумњај у снагу пријатељства. Пета сезона бележи дирљиве приче о посебним пријатељствима које животиње склапају са животињама или с људима. Ова серија...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.