poster

Живот у парку: документарна серија

Parklife


Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 2

епизода: 1 - документарна серија

Содржина

Серија прати живот шаролике скупине људи који живе и раде у руралним предјелима унутар највеќег заштиќеног подручја природе у Енглеској: националним парковима Лаке Дистрицт, који је уврштен на УНЕСЦО-в попис свјетске баштине, и Yорксхире Далес.
Ови прекрасни предјели годишње привуку милијуне посјетитеља, но они су више од раја за туристе и авантуристе - овдје живи 65.000 људи.
Серија открива невјеројатну љепоту крајолика, али и све потешкоќе с којима се суочавају људи који живе у удаљеним руралним подручјима.
У Лакесу узгајивач шампионских оваца Арнолд Ланцастер припрема своје стадо за надалеко познати сајам у Wестморланду.
Његове овце пасмине Сwаледале освајале су награде тијеком задње двије године па се нада да ќе однијети побједу и треќу годину заредом. Ове године натјецању ќе присуствовати и Његово Краљевско Височанство, принц Хенрy од Wалеса.
У Далесу су утихнула звона на цркви Св. Бартоломеја јер звоник треба обновити. Млади звонар Wиллиам Натлацен не може вјежбати за натјецање звонара па мјештани организирају хуманитарну акцију како би прикупили новац те како би се у њиховом мјесту поновно огласила звона.
Дресер паса птичара Јохн Халстад - чија су клијентела веќином племиќи - тестира своју кујицу Wрен прије натјецања. Wрен је можда природно надарена, но до пуне зрелости треба јој још три године па би их њезино неискуство могло скупо стајати.

Слики

Живот у паркуЖивот у паркуЖивот у паркуЖивот у паркуЖивот у паркуЖивот у паркуЖивот у паркуЖивот у паркуЖивот у паркуЖивот у паркуЖивот у паркуЖивот у паркуЖивот у паркуЖивот у паркуЖивот у парку

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.