poster

Школа на Треќем - Велики одмор: Све о животињама - Црвени клокан: серија за дјецу

Škola na Trećem

Образовен | хрватска

Оценка на корисникот: 7/10

сезона: 2

епизода: 1 - серија за дјецу

Содржина

ББЦ-јева документарна серија за дјецу истражује и открива много занимљивих чињеница и информација о вашим омиљеним животињама. Али ово није обична документарна серија о природи...
Свака је епизода посвеќена појединој животињи и дочарава нам како она види свијет око себе. Упознат ќемо њихове обитељи и пријатеље, сазнати какве им све опасности пријете, гдје оне живе и како проводе дане.
Интелигентно и интерактивно рачунало проматра животиње и одговара на бројна питања, руши предрасуде и открива занимљиве чињенице те приказује фантастичне снимке.
Било да је у питању млада видра, младунац нилског коња, млат или афрички дивљи пас, научите више о томе како се те животиње хране, када се буде и воле ли више игру или вријеме радије проводе у осами. Ова ќе вам серија показати да, иако су неке животиње можда веќе, јаче или паметније од других, свака је од њих на свој начин јединствена.
Црвеном клокану живот је испуњен заиграним поскакивањем. Ово је прича о маленом Рогану и његовој обитељи црвених клокана. Роган ќе прво морати свладати скакање на својим неспретним ногама, а затим ќе научити како побјеќи гладном дингу и како пљувањем расхладити предње ноге. Сазнат ќемо и како се клокани хране цијеле ноќи, како се хладе домишљатим техникама, па чак и како се баве боксом. Морају свладати захтјевне вјештине кане ли преживјети у аустралском залеѓу. Хоќе ли то поќи за руком клокану Рогану и хоќе ли постати првак у боксу као и његов тата?

Слики

Школа на Треќем - Велики одмор: Све о животињама - Црвени клоканШкола на Треќем - Велики одмор: Све о животињама - Црвени клокан

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Поларотор

    image
    Емисија о савременој технологији.
  • Ловачки савети

    image
    Сазнајте новости у свету лова и откријте нове савете уз емисију Ловачки савети.
  • Дознајте сѐ

    image
  • ТВ Театар

    image
    У жељи да телевизијски гледаоци, који нису у прилици да присуствују позоришном чину, као и љубитељи театра, добију увид у што квалитетнији драмски текст и што...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.