poster

Глазбени специјал: Заз - Зашто волим Париз?

Glazbeni specijal (2016)

Mузика | хрватска

Содржина

У Глазбеном специјалу ќемо чути како је настао албум Парис, једне од најпопуларнијих пјевачица данашњице - Заз и зашто га је направила! Надахнута Паризом и посебно његовом глазбеном баштином из прве половице 20. стољеќа Заз је снимила низ успјешница из паришке пјесмарице, као на примјер Парис сера тоујоурс Парис или Лес Цхампс-Елyсеес. Млаѓахној Заз придружила се екипа глазбеника из снова. Понајприје ту је Qуинцy Јонес и његова десна и лијева рука Јохн Цлаyтон, који су водили бригу око Биг Банда, аранжмана и продукције. Једну од тих старих пјесама Заз пјева у дуету с великим Цхарлесом Азнавоуром, а другу с новом пјевачком звијездом Никки Yанофскy!

Автор: Ante Batinović

Слики

Глазбени специјал: Заз - Зашто волим Париз?Глазбени специјал: Заз - Зашто волим Париз?Глазбени специјал: Заз - Зашто волим Париз?Глазбени специјал: Заз - Зашто волим Париз?

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Портрет

    image
    ЦМЦтв вам с поносом представља Портрет. Сваког тједна једна велика глазбена звијезда открива нам баш све о себи – о својим глазбеним почецима, о одрастању,...
  • Non-Stop Bangerz!

    image
    Nothing but the biggest tunes for you right now, one after the other!
  • Нови звук

    image
    Који су то нови синглови, сазнајте у глазбеним минутама емисије Нови звук.
  • 3 in 1

    image
    Rubric that presents three of the best videos of one artist from a Balkan country.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.