Чудесна путовања влаком

Amazing Train Journeys

Режисер: William Japhet

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 6

епизода: 5

Содржина

Упознавање људи кроз путовања и откривање нових земаља из снова, то је ДНА ове успјешне серије која се непрестано обнавља, годину за годином, земљу за земљом. Бирајуќи влак као средство пријевоза, одлучили смо узети времена за откривање, за сањарење и за упознавање занимљивих особа.
Пхилиппе Гоуглер, наш путник и свједок, чврсто је увјерен да без сусрета с људима нема путовања. У свакој земљи, у сваком граду, влак је савршено мјесто за дијељење живота с обичним али и уникатним путницима. Од Схинкансен градских влакова па до Сри Ланке, Пхилиппе сусреќе локалне људе и упознаје их. Измеѓу два пута влаком зауставити ќе се и открити најзначајније тековине и повијесна мјеста сваке земље. Од Шкотске до Танзаније, преко Марока и Бразила, свака епизода је снимљена као уникатни дио, одсјај пута у срце и душу цивилизација из снова.

Слики

Чудесна путовања влаком
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.