poster

Живот со вулкани

Living With Volcanoes (2018)

Документарец | Франција

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 1

епизода: 2

Содржина

Вулкани доминирају људским животима на врло изненаѓујуќе начине. Пола милијарде људи живи у њиховим подножјима, а они су кључни за наш опстанак, но могу изазвати и нашу пропаст. Двије смо године снимали четрдесет вулкана на шест континената како бисмо вам испричали ову невјеројатну причу о симбиотској повезаности људи и тих ватрених планина. Најновије студије упуќују на то да ќе човјечанство на крају уништити голема вулканска ерупција, но вулкане не смијемо проматрати искључиво као разараче. Они одржавају живот, а неки вјерују да су чак помогли при стварању живота на Земљи. Ова доиста запањујуќа четверодијелна серија води нас на Исланд, Хаваје, Танзанију, Јапан, Гватемалу и Нови Зеланд, како бисмо од знанственика из цијелог свијета и од људи који живе уз њих сазнали нешто више о тим ватреним дивовима.

Слики

ArteArteArteArte

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • O živalih in ljudeh

    image
  • Добра земља

    image
    Емисија о пољопривреди, сеоском животу и храни. Пољопривреда се последњих година мења брзо, као никад до сада. Грана економије која је некада уживала статус...
  • Засолниште на дивиот Пацифик (2020)

    image
  • Еко минијатуре

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.