poster

Звијезде под хипнозом

Zvijezde pod hipnozom (2019)

шоу | хрватска

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
Оценка на корисникот: 1/10
(3 гласови)

сезона: 1

епизода: 5

Содржина

Формат је лиценца ФремантлеМедиа, првотно емитиран у Француској 2014. године, враќа се и с другом сезоном 2015. на ТФ1, те постаје број један схоw у дану, побједник ударног термина. Године 2014. је схоw емитиран и Канади на ТВа, док је украјинска верзија схоwа на Неw цханнелу получила мега успјех. За Нову ТВ схоw Звијезде под хипнозом продуцирала је ФремантлеМедиа Хрватска.

Слики

Звијезде под хипнозомЗвијезде под хипнозомЗвијезде под хипнозомЗвијезде под хипнозомЗвијезде под хипнозомЗвијезде под хипнозомЗвијезде под хипнозомЗвијезде под хипнозомЗвијезде под хипнозом

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Galeria

    image
  • Aktion Mensch Gewinner (2014)

    image
  • Никогаш не е доцна (2016)

    image
    Музичка емисија која им дава шанса на оние кои и после толку време не се откажале од своите соништа. Им дава можност да ги покажат своите музички таленти.
  • Аутомото схоw (2019)

    image
    Ања и Стефан друже се са познатим лицима, воде вас у "Авантуру" на најлепше дестинације у Србији и региону и преносе вам утиске са ексклузивних ауто-мото...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.