Содржина

Код нас дома волимо да вам је угодно, да се осјеќате лијепо и сретно, волимо вас орасположити, развеселити, волимо да се осјеќате... као дома! Зато вам из тједна у тједан, из дана у дан доносимо нове, ваше приче!
Тако вас данас најприје водимо у обилазак дома умировљенице Наде Крањчец, која воли путовања и кухање, у потрази за занимљивим рјешењима властитих стамбених простора.
Заједно с дизајнерицом Ланом Пуљиќ једној особитој дјевојци која за два дана слави 18. роѓендан испунит ќемо највеќу роѓенданску жељу.
А Јасенко Хоура ќе нас подсјетити на славни концерт на Тргу Републике чију ќе 30. годишњицу обиљежити чак с два концерта у загребачкој Арени!
Уредница пројекта: Маја Токиќ

Водител: Barbara Kolar

Слики

Код нас домаКод нас домаКод нас домаКод нас домаКод нас домаКод нас домаКод нас домаКод нас домаКод нас домаКод нас домаКод нас домаКод нас домаКод нас домаКод нас домаКод нас домаКод нас домаКод нас домаКод нас домаКод нас домаКод нас дома

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Свако добро (2020)

    image
    Новинар Ахмед Брадариќ водит ќе нас диљем Босне и Херцеговине гдје ќемо упознавати занимљиве, вриједне и необичне људе. Неки од њих су свјетски авантуристи, неки...
  • Fashion

    image
    All the best of the Parisian catwalks and a look behind the scenes at the big names in Haute Couture.
  • Треќа доб (2009)

    image
    У емисији се говори о свим умировљеничким питањима као што су здравље, однос према старости и старењу, живот старијих особа у појединим крајевима земље и њихове...
  • Tg2 Motori

    image
    The host visits the international automotive industry events and interviews key people of famous companies.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.