poster

Цоолтурист

CoolTurist (2018)


Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 1

епизода: 54

Содржина

Сви прави заљубљеници у адреналин морали су чути за лички зип-лине 'Пази медо'.
Како га они сами описују, доживјет ќете што значи летјети као птица. Замислите да се налазите 80 метара изнад земље и летите брзином од 120 км/х и тако пропутујете готово два километара с погледом на крајолик прекрасне Лике. Точно то пружа вожња на зип-линеу 'Пази медо'. Изградња и пројектирање зип-линеа 'Пази медо' је била прави изазов. Укупна дужина челичног ужета је 1700 м и то га чини једним од најдужих зип-линеова из једног комада у Еуропи. Могуќе је постиќи брзину веќу од 120 км/х, али за то је потребно имати леѓни вјетар (са сјевера). Чак и ако пуше чеони вјетар (с југа), постижу се брзине од око 100 км/х. Након вожње и зип-линеа, можете уживати у предивном видиковцу с погледом на 3 долине у околици јер баш на том прекрасном мјесту налази се зип-лине куќа долази која је циљна точка.

Сцеарист: ,

Слики

ЦоолтуристЦоолтуристЦоолтуристЦоолтуристЦоолтуристЦоолтуристЦоолтуристЦоолтуристЦоолтуристЦоолтуристЦоолтуристЦоолтуристЦоолтуристЦоолтуристЦоолтурист

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Dnevnik Slovencev v Italiji

    image
    Дневник Словенцев в Италији је информативна оддаја, в катери новинарји порочајо предвсем о дневних догодких мед Словенци в Италији. Је помембно огледало њиховега...
  • Телемастер

    image
    Информативна емисија Хаппy ТВ.
  • Conflict Zone - Guest: Urmas Paet

    image
    Conflict Zone puts a spotlight on controversial issues, calling the powerful to account and going beyond the normal soundbite culture.
  • Euronews Tonight

    image
    Тхе хост пресентс тхе латест неwс сториес, цуррент евентс анд аналyсес пертаининг то социал, политицал анд енвиронментал иссуес ин Еуропе.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.