poster

Без кочница

Bez kočnica (2016)

Mагазин | хрватска

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 1

епизода: 18

Содржина

Овога тједна, екипа емисије “Без кочница” тестирала је аутомобил Хyундаи Туцсон. Нови модел напросто их је одушевио изгледом, штедљивошќу и квалитетом изведбе.
Екипа емисије “Без кочница” одлучила је посјетити и старе лимене даме и господу који се итекако добро држе за своје године, те посјетити Музеј аутомобила. Како су изгледали аутомобили у прошлости, какве су им биле карактеристике, што највише одушевљава посјетитеље музеја, а што им буди емотивне успомене на дјетињство, гледатељи могу сазнати овога тједна у “Без кочница”!
У рубрици “Еxтреме”, “Без кочница” доноси причу о аутомобилу који држи свјетски рекорд у пријеѓеним километрима. Гледатељи ќе се засигурно изненадити када сазнају колико милијуна километара цесте је занимљиви 'старац' прешао до сада - и још увијек вози!
Екипа емисије “Без кочница” овога тједна прати оне који прате нас и доноси причу о наsорним камерама којих је у градовима, особито у Загребу, све више. Што кажу стручњаци о томе која је основна намјена ових проматрача те колико су до сада регистрирали прекршаја, гледатељи имају прилику дозати у овотједној емисији.
Сватко има понеки хоби који га забавља, но човјек који је одлучио возити до изнемоглости морао је привуќи позорност екипе “Без кочница”. Године пролазе, а рекорди у пријеѓеним рутама за актера приче “Без кочница” само се множе!
Пропуштене еписоде емисије Без кочница гледајте на НОВА ПЛУС.

Водител: Melania Tresk
Уредник: Dubravko Kolarić

Слики

Без кочницаБез кочницаБез кочницаБез кочницаБез кочницаБез кочницаБез кочница

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • World Of Watersports

    image
    World of Watersports (ŇWOWÓ) is a fast paced one-hour magazine-style series highlighting water-related power, sail and surf action from around the globe.
  • Свако добро (2020)

    image
    Новинар Ахмед Брадариќ водит ќе нас диљем Босне и Херцеговине гдје ќемо упознавати занимљиве, вриједне и необичне људе. Неки од њих су свјетски авантуристи, неки...
  • Hallo Deutschland (1997)

    image
    The tabloid magazine presents emotional stories about people in Germany and around the world.
  • À l'Affiche

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.