poster

Балканском улицом: Ин мемориам Миша Јанкетиќ

Balkanskom ulicom (2015)

Србија

Содржина

Миша Јанкетиќ је пре 14 година дао први интервју у емисији "Балканском улицом" где је причао пред ТВ камерама о свом животу толико искрено што је остало запамќено по томе што су плакали сви у студију. Један од најдуховитијих и најмудријих људи које је српско глумиште имало и свака реч коју је рекао може бити подвучена, али и нечији мото.
Уз звуке његових омиљених кафанских песама "Стани, стани Ибар водо" и "Доѓи да остаримо заједно" и уз инсерте из потресног првог интервјуа који је Весни Дедиќ дао 2005. године, славни глумац говори о породици, младости и старости, браку, љубави, унуцима и деци, бесмислу борбе за идеје и идеале, о сакривању иза позоришне завесе и неталентованости за стварни живот, о сумњама у самог себе, о данима када је писао љубавна писма, добијао ударничке значке, о сину који постаје бољи и признатији глумац од оца...
Музика му је свирала песме уз које је он умео да дертује, тугује али и сломи чашу у кафани. Два пута је био гост у емисији Весне Дедиќ и дао је историјске интервјуе који ќе остати бисер у архиви РТС-а.
Емотивност, мудрост и искреност Мише Јанкетиќа ќе сигурно утицати да бар неки од нас "постану бољи људи", да се насмеју и расплачу размишљајуќи уз Јанкетиќеву животну причу о сопственима среќама и поразима.
Аутор: Весна Дедиќ

Слики

Балканском улицом: Ин мемориам Миша ЈанкетиќБалканском улицом: Ин мемориам Миша ЈанкетиќБалканском улицом: Ин мемориам Миша ЈанкетиќБалканском улицом: Ин мемориам Миша Јанкетиќ

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.