сезона: 1

епизода: 1

Содржина

Након пет година станке на екране Хрватске телевизије враќа се гледатељима омиљени схоw Звијезде пјевају. У том ББЦ-јевом формату пјевачи уче познате особе, звијезде, наступати и пјевати.
Парови нове сезоне су:
Крешимир Сучевиќ Меѓерал и Ивана Киндл
Асхлеy Цолбурн и Бојан Јамброшиќ
Тара Тхаллер и Дино Јелусиќ
Крешимир Мацан и Антониа Шериќ
Франо Ридјан и Жанамари Лалиќ
Катарина Страхиниќ и Перо Галиќ
Елла Дворник и Горан Бошковиќ
Атрактиван је и нови жири! Њихова имена јамче и квалитету и забаву: Данијела Мартиновиќ, Мирослав Шкоро, Мирела Приселац Реми и Валентина Фијачко.
Водитељи су они које смо и до сада радо гледали у овом формати, Барбара Колар и Душко Ќурлиќ.
У свакој емисији парови се натјечу у изведби пјесама одреѓеног жанра након чега добивају оцјене жирија. Тим оцјенама касније се придодају гласови публике. Од друге емисије пар с најмање бодова испада и тако све до финала када се за титулу побједника боре два најбоља пара.
Гледајте нас сваке суботе у ударном термину! И гласујте, јер најсретнији позиватељ од друге емисије осваја 10.000 куна, а у завршном издању може освојити чак 40.000 куна!

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Автомобилскиот С.О.С. (2013)

    image
    Фаз Таунсхенд и Тим Шо настављају потрагу за класичним аутомобилима и власницима који их заслужују. Момке очекују велики изазови у борби против упорне рѓе, делова...
  • Радна акција (2011)

    image
    Ове породице животаре у трошним куќама, имају тешке болеснике, или живе у објектима које су оштетиле природне непогоде. Помоќ им је неопходна, а ова емисија ќе им...
  • Портали до пеколот (2019)

    image
    Јацк Осбоурне и Катрина Wеидман креќу у Јунеау на Аљасци. Први пут истражују хотел који је повезан с демонским активностима.
  • Мали људи, велики свет (2006)

    image
    Серија прати шестерочлану обитељ патуљастог раста.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.