епизода: 161

Содржина

Родриго прогласи себе кривим и каже полицајцу да му је помагач Лорензо Онате, те га одводе у затвор. Ллувију позову да даде исказ и она каже Патрицију да се боји. Патрицио је увјери да ќе све бити у реду. Исадора моли Минерву да јој помогне, а она јој каже да бескрупулозна жена попут ње може бити пријетња за њезиног мужа.
Даниела пита Бруну вјерује ли слијепо своме сину и не види ли његове жртве. Пита га и мисли ли да је Патрицио посве чист у свему. Патрицио се узнемири, а Даниела му каже да је Родриго признао кривњу како би пустили Гавиоту на миру и упозори Аарона да ако врате Гавиоту из Лондона, Родриго ќе повуќи своје признање и открит ќе тко је прави кривац. Исадора нема новца за хотел и моли гѓу Јосе да јој помогне у бијегу. Гѓа Пилар каже Даниели и Видегараyу да зна да је Родриго у затвору и тражи да јој све објасне.

Слики

Opijeni ljubavljuOpijeni ljubavlju 02Opijeni ljubavlju 03Opijeni ljubavlju 04Opijeni ljubavlju 05Opijeni ljubavlju 06

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Знај да те волим (2013)

    image
    Наталиа и Диего упознају се тијеком рибарске забаве у Туxпану, у држави Верацруз, на којој ќе Наталиа бити проглашена краљицом. Меѓу њима се раѓа љубав на први...
  • Мала супруга

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.