poster

Финанцијалац: Потицај за запошљавање

Financijalac (2016)

Информативен | хрватска

сезона: 4

епизода: 13

Содржина

Познати математичар Тони Милун у данашњој емисији провјерава колико износе потицаји за запошљавање радника Хрватског завода за запошљавање. Навео је примјер гдје радник има бруто плаќу од 3.750 кн од чега завод плаќа послодавцу 1.875 кн. У случају да послодавац запошљава особу с инвалидитетом, има право на потицаје у висини 75% бруто плаќе. Милун провјерава и колики се потицаји могу добити кад незапослена особа одлучи покренути властити обрт или подузеќе.

Водител: Toni Milun
Уредник: Snježana Samac

Слики

Финанцијалац: Потицај за запошљавањеФинанцијалац: Потицај за запошљавањеФинанцијалац: Потицај за запошљавањеФинанцијалац: Потицај за запошљавањеФинанцијалац: Потицај за запошљавањеФинанцијалац: Потицај за запошљавањеФинанцијалац: Потицај за запошљавањеФинанцијалац: Потицај за запошљавањеФинанцијалац: Потицај за запошљавањеФинанцијалац: Потицај за запошљавањеФинанцијалац: Потицај за запошљавањеФинанцијалац: Потицај за запошљавањеФинанцијалац: Потицај за запошљавањеФинанцијалац: Потицај за запошљавањеФинанцијалац: Потицај за запошљавање

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Пробуди се

    image
    У јутарњем програму Нова С телевизије репортери ќе се уживо укључивати из целе Србије, доносеќи приче из својих градова, биќемо у сталном контакту са гледаоцима и...
  • Fast Money: Half Time Report

    image
    A panel of financial insiders gives advice to brokers, traders and investors to help individuals make the best use of breaking news and market insights.
  • Shije shtepie

    image
  • Invité du jour

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.