Посљедњи патријарх


Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

Содржина

дузимач Конрад Хансен се поноси чињеницом да је од своје фирме „Хансен Марзипан“ створио тржишног лидера у Европи. Вјерује да је дошло вријеме да се прошири на Кину, гдје је марципан још увијек непознат. Са 72 година, Конрад жели да се пензионише, али умјесто да посао преда најстаријем сину Свену, раднику који је упознат са свакодневицом посла, именује Ларса за свог насљедника, изазивајуќи турбулентну ситуацију у породици.
Да би прославили ширење у Кину, Конрад и Ларс путују у Шангај, гдје их очекује узнемиравајуќе изненаѓење. Конрад добија мистериозни пакет након церемоније: марципан произведен у Кини са Хансен логом и бојама, направљен од истог рецепта који је био породична тајна од 1882. године.Хансен постаје свјестан да би лако могао изгубити своја улагања вриједна 200 милиона евра, што би значило крај за читаву компанију.
Унајмљује Флориана, новинара за „Схангхаи Ецономист“ да би то истражио, а он одмах осјеќа да Хансенов службени интерпретер Цханг Суонг зна више него што говори.
Суонг крије тајну - тајну која се крије веќ деценијама, а директно је везана за Конрада Хансена.
Како се Ларс мучи са својим угледом и унутрашњим проблемима, и како његов брат Свен пада у тешку депресију, Конрад покушава да све, бар привидно, одржи како је и било. Суонг, меѓутим, није више у стању да чува тајну и повјерава се новинару: прије много година, њена мајка је побјегла у ЊемачКу и сакрила се код Хансенових, гдје је топло дочекана; меѓутим, након што је Конрад издао своју жену ради ње, била је натјерана да их напусти.
Конрадов син, Тао (последица њихове афере), сада постаје непријатељ, воѓен жељом да уништи Хансенове...

Слики

Посљедњи патријарх
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.