епизода: 118

Содржина

Софиа пита Сањуану је ли Јамес нешто рекао о својој жени. Она одговори да је Ацациа луда, да је убила Мелитона јер ју је у дјетињству силовао, да ју је судац послао у лудницу, а Јамес јој сад више није само муж него и отац. Инг. Авелланеда се жали гѓи Пилар због оног што су Минерва и Исадора учиниле Мариани. Каже јој да не жели нове проблеме с обитељи Монталво. Гѓа Пилар му обеќа да ќе разговарати с њима. Родриго увјери Гавиоту да причекају три мјесеца како он не би остао без иметка. Она пристане и дотле ќе радити у Вијеќу. Каже му да је с г. Сантовеном једино веже посао и да ќе га чекати јер је он љубав њезина живота. Замоли га нека буде опрезан и нека не ствара проблеме у Вијеќу. Исадора каже Францисцу да жели основати обитељ с њиме и нека се веќ једном одлучи. Аарон каже Минерви да ќе или купити дијете или ќе наќи неку плодну жену да му роди. Минерва га пљусне.

Слики

Opijeni ljubavljuOpijeni ljubavlju 02Opijeni ljubavlju 03Opijeni ljubavlju 04Opijeni ljubavlju 05Opijeni ljubavlju 06

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Знај да те волим (2013)

    image
    Наталиа и Диего упознају се тијеком рибарске забаве у Туxпану, у држави Верацруз, на којој ќе Наталиа бити проглашена краљицом. Меѓу њима се раѓа љубав на први...
  • Мала супруга

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.