Содржина

Током лета пратимо 4. сезону музичко-сценског спектакла "Твоје лице звучи познато".
Најпопуларнији такмичарски шоу у Србији трајао је непуна три месеца и током тог периода гледамо смо 10 познатих лица у улогама домаќин и страних музичких звезда. Леон, Стеван Анѓелковиќ, Ненад Пагонис, Бане Видаковиќ и Бранислав Лечиќ, као и Едита Арадиновиќ, Мира Шкориќ, Тијана Дапчевиќ, Драгана Миќаловиќ и Беби Дол забављали су нас 12 недеља фантастичним трансформацијама и показали изузетан таленат да уѓу у тело и душу популарних музичара.
Да ли се сеќате победничке имитације Стевана Анѓелковиќа или његовог сјајног наступа у улози Томе Здравковиќа?
Или Тијанине имитације Фредија Меркјурија и Лејди Гаге? Трансформација Гаге Миќаловиќ у Бијонсе која је све оставила без даха? Подсетиќемо вас и како је Едита Арадиновиќ савршено скинула Тијану Дапчевиќ и како је боксер Пагонис гледаоцима открио да је веома талентован за певање.

Слики

Твоје лице звучи познатоТвоје лице звучи познатоТвоје лице звучи познатоТвоје лице звучи познатоТвоје лице звучи познато

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Плаy ТВ (2018)

    image
    Концепт емисије је да гост бира плејлисту спотова који ќе се пуштати током емисије уз разговор са водитељком...
  • Wake Up

    image
  • Crazy In Love!

    image
    Ништа те не излуѓује више од заљубљености. Погледајте ову збирку неких од најомиљенијих љубавних пјесама!
  • Tick Tack

    image
    Morning mix from the best Balkan hits.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.