епизода: 74

Содржина

Бруно приговори Аарону због начина на који се жели растати од Минерве. Каже му да је ријеч о доброј жени и да није важно ако он не добије насљедство обитељи Монталво, него оно припадне Родригу. Даниела каже обитељи да Аарон никада није исплатио Гавиоту и да никада није био њезин љубавник као што је увјеравао Родрига. Каже да је све то била његова сплетка како би их раздвојио. Аарон се оправдава и каже да је то учинио јер Гавиота није цура за његова братиќа. Даниела каже да се Аарон и Минерва растају јер му она није могла родити дијете. Родриго каже Софији да се помирио с Исадором и да ќе је покушати завољети, а дјетету пружити дом. Ацациа каже Јамесу да ако је доиста воли нека убије њезиног ујака Мелитона. Даниела каже Елвису да се силно борила за истину, а сад јој бака каже нека шути и спријечи сукоб измеѓу Аарона и Родрига. Елвис јој каже нека ништа не говори до дјететова роѓења. Родриго каже Исадори да му је сада једино стало до дјететове будуќности.

Слики

Opijeni ljubavljuOpijeni ljubavlju 02Opijeni ljubavlju 03Opijeni ljubavlju 04Opijeni ljubavlju 05Opijeni ljubavlju 06

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Знај да те волим (2013)

    image
    Наталиа и Диего упознају се тијеком рибарске забаве у Туxпану, у држави Верацруз, на којој ќе Наталиа бити проглашена краљицом. Меѓу њима се раѓа љубав на први...
  • Мала супруга

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.