епизода: 70

Содржина

Исадора каже др. Тејеиросу да дијете које носи није Родригово и моли га да ако итко буде ишта питао да каже да је обављена умјетна оплодња. Лијечник каже да би тиме кршио своју професионалну етику, али да ќе то учинити због њихова пријатељства и за добробит дјетета. Исадора каже Софији да је била на умјетној оплодњи без Родригова одобрења како би га задржала уз себе јер га уистину воли. Каже јој и да је трудна, али да не жели да он то дозна јер би осјетио притисак. Софиа каже да Родриго мора то дознати јер је дјететов отац. Гѓа Пилар моли Даниелу да јој објасни зашто жели финанцијске податке твртке будуќи да је ријеч о повјерљивим информацијама. Даниела је пита имају ли што скривати. Г. Видегараy каже Даниели да је Марианин чек с отпремнином остао неисплаќен и да нема потписане признанице, а оних пет милијуна добио је Онате. Минерва каже Аарону да Даниела истражује о Мариани Францо.

Слики

Opijeni ljubavljuOpijeni ljubavlju 02Opijeni ljubavlju 03Opijeni ljubavlju 04Opijeni ljubavlju 05Opijeni ljubavlju 06

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Знај да те волим (2013)

    image
    Наталиа и Диего упознају се тијеком рибарске забаве у Туxпану, у држави Верацруз, на којој ќе Наталиа бити проглашена краљицом. Меѓу њима се раѓа љубав на први...
  • Мала супруга

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.