poster

5тх Цроатиан Блуес Цхалленге - Студио "Бајсиќ", 22.02.2014., снимка концерта

(2014)


Содржина

Концертом "Блуес у Бајсиќу" представљамо глазбенике који су обиљежили "5тх Цроатиан Блуес Цхалленге" у Пули. Карловачки састав ЗАМБА побједници су натјецања, у категорији соло-дуо наступио је изврсни ровињски извоѓач Сањин Баниќ Бане, а ту су и перспективни младиќи с отока Хвара окупљени под именом Левонда кидс. Ови глазбеници крајем сијечња 2014. представљали су Хрватску у Мемпхису, колијевци блуеса и родном граду роцк'н'ролла, гдје се веќ тридесет година одржава Интернатионал Блуес Цхалленге. У студију Бајсиќ наступио је и лабински хеавy-блуес састав Тхе Мезцал Моон, који је након "5тх Цроатиан Блуес Цхалленгеа" објавио албум првијенац "Мотхертонгуе".

Слики

5тх Цроатиан Блуес Цхалленге - Студио "Бајсиќ", 22.02.2014., снимка концерта5тх Цроатиан Блуес Цхалленге - Студио "Бајсиќ", 22.02.2014., снимка концерта5тх Цроатиан Блуес Цхалленге - Студио "Бајсиќ", 22.02.2014., снимка концерта
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.