епизода: 30

Содржина

Софиа види Јамеса утученог и каже му да га је цура сигурно оставила због другога. Федра каже Аарону да је није брига што он има с Марианом, али га подсјети да ако остави жену, губи и дијете, а то му не одговара. Софиа размишља о томе да поновно освоји Јамеса. Исадора каже Родригу да је Гавиота нестала прије годину дана и да мора схватити да је она сада његова жена. Каже му да га жели, да поновно покушају. Почне га љубити и миловати. Родриго је одгурне. Аарон покуша пољубити Мариану и она га пљусне. Мариана се исприча Аарону и каже му да или ќе имати добру помоќницу или љубавницу. Елвира јави Минерви да је њезин муж поновно запослио Мариану и да су отишли на коктел.

Слики

Opijeni ljubavljuOpijeni ljubavlju 02Opijeni ljubavlju 03Opijeni ljubavlju 04Opijeni ljubavlju 05Opijeni ljubavlju 06

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Знај да те волим (2013)

    image
    Наталиа и Диего упознају се тијеком рибарске забаве у Туxпану, у држави Верацруз, на којој ќе Наталиа бити проглашена краљицом. Меѓу њима се раѓа љубав на први...
  • Мала супруга

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.