епизода: 28

Содржина

Родриго окрене број који му је Роман дао и Гавиота се јави, али промијењеним гласом. Родриго је разочаран и каже Роману да је то број неке крчме. Цларита каже Гавиоту да не зове више Родрига јер ќе испасти лака цура. Гавиота јој одговори да воли Родрига свом душом, али будуќи да је он ожењен, морат ќе закопати све успомене на њега. Гѓа Пилар каже Родригу да је опсједнут због неузвраќене љубави, а Исадора га воли и чека да јој да мало љубави. Родриго каже Исадори да иако његова љубав припада другој жени, дат ќе све од себе како би се њихов суживот побољшао. Исадора каже да јој је и то довољно и да га никада неќе напустити. Аарон тражи од Мариане објашњење зашто је однијела повјерљиве документе из твртке. Мариана му каже да је хтјела проширити пројект. Након дугог експозеа, сви јој честитају. Аарон каже Минерви да очекује од ње много разумијевања јер ќе много путовати, а Мариана неќе бити више његова тајница него помоќница. Минерву то разљути. Гавиота каже мами дак јој је Маргарита рекла да се Родриго и жена јако воле.

Слики

Opijeni ljubavljuOpijeni ljubavlju 02Opijeni ljubavlju 03Opijeni ljubavlju 04Opijeni ljubavlju 05Opijeni ljubavlju 06

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Знај да те волим (2013)

    image
    Наталиа и Диего упознају се тијеком рибарске забаве у Туxпану, у држави Верацруз, на којој ќе Наталиа бити проглашена краљицом. Меѓу њима се раѓа љубав на први...
  • Мала супруга

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.