poster

Суперталент

Supertalent (2009)


Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
Оценка на корисникот: 7/10

сезона: 5

епизода: 13

Содржина

Након шест аудицијских и шест полуфиналних емисија те мноштва невјеројатних талената које смо имали прилику упознати кроз пету сезону Суперталента, ове недјеље гледатеље Нове ТВ очекује спектакуларна завршница схоwа.
Посљедња емисија доноси најатрактивније, најзабавније и најневјеројатније наступе до сада! Од готово 400 точака с аудиција, дванаест најбољих посљедњи пут стат ќе на позорницу Суперталента и наступом до задњег даха покушати увјерити гледатеље да су баш они вриједни побједе. Осим ласкаве титуле побједника пете сезоне схоwа, натјецатељ који избори побједу освојит ќе и вриједних 200 тисуќа куна.
Највеќа конкуренција бит ќе меѓу плесачима од којих ќе се за побједу борити Степ боyс, који су изведбом инспирираном филмом Матриx све оставили без даха, плесна скупина Ритам зона који су се у полуфиналну појавили као мали Аватари и својом дубоком поруком о заједништву, очувању природе и љубави осигурали си пролаз у финале. Плесна скупина Атоми из Горичана броји четири члана и једну чланицу који потпуно самостално израѓују свјетлеќе костиме, осмишљавају кореографију и организирају све што им је потребно за наступ, а својом вјештином оставили су све присутне без текста. Плесани, али и љубавни партнери Емил и Матеја покупили су огромне симпатије жирија и гледатеља, а извели су точку какве се не би постидјела ни највеќа свјетска казалишта. Пријатељи Нина и Марин донијели су нешто сасвим ново у схоw својом плесном кореографијом у води.
Од пјевача у финалу видјет ќемо најмлаѓег, али и највеќег Мишиног обожаватеља, Габријела Чачиќа, Антониу Дору Плешко која ќе проживјети своје друго финале, Павла Аниќа који је својим наступом и изведбом севдаха до суза дирнуо чак и оне који не слушају тај жанр глазбе те сестре Рамљак које су толико емотивно проживјеле своју изведбу не оставивши никога равнодушним.
Виртуоз Мартин Кутнар који је постао први финалист надмашио је себе у полуфиналној емисији, а хоќе ли тако бити и у финалу, остаје нам за видјети. Сјајни дечки из Меѓимурја, Сцифиелитy орцхестра расплесали су студио својим сјајним масх-уповима, а неки чланови жирија одлучили су чак преселити се у њихов град. Словенски двојац познат под именом Флиппинг арт, Лука Авгуштин и Тимотеј Нуч дословно су летјели по позорници Суперталента! У полуфиналу скакали с подеста високог два и пол метра те открили да за финале припремају још атрактивније и опасније трикове.

Слики

СуперталентСуперталентСуперталентСуперталентСуперталентСуперталентСуперталентСуперталентСуперталентСуперталентСуперталентСуперталентСуперталентСуперталентСуперталент

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • 3, 2, 1 - кухај! (2014)

    image
    Кулинарски ТВ шоу РТЛ-а у којем се парови такмиче у узбудљивим и непредвидљивим кулинарским изазовима! Гастро ентузијасти се за титулу најбољег и награду од 100...
  • ДНК

    image
    Играно документарна програма.
  • Патрола на автопат (1999)

    image
    Ова серија доноси најлуѓе авантуре чланова новозеландске цестовне патроле; пуно каоса на аутоцестама, возачких неподопштина, брзих потјера с аутима и псима у...
  • Der Hundeprofi - Rütters Team (2020)

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.