poster

Здрави били

Zdravi bili

здравје, Ток-шоу | хрватска

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

епизода: 20

Содржина

У емисји разраѓујемо здравствену проблематику кроз разговоре с лијечницима, стручњацима за поједина подручја медицине, удругама које се баве правима пацијената али и онима које окупљају здравствене дјелатнике, разговарамо с нутриционистима, дијететичарима те особама које нуде и алтернативне методе лијечења те очувања здравља. Разговоре и прилоге снимамо у ординацијама, на болничким одјелима у љекарнама...тражимо одговоре на питања која сами постављамо али и која од наших гледатеља посебно у сврху реализације ове емисије добивамо на наше емаил адресе и путем друштвених мрежа. Кроз анкете пропитујемо било народа о горуќим проблемима и неуралгичним точкама далматинског здравства.

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Pasditja ime

    image
  • 10 Bizz

    image
  • Лидијина кухиња (2013)

    image
    Серија кроз 26 наставака прати Лидију Бастианицх на још једном кулинарском путовању пуном откриќа. Придружите се Лидији која ќе припремати једноставна, сезонска и...
  • Answers with Bayless Conley (1990)

    image
    Pastor Bayless Conley speaks on current, topical issues from Cottonwood Christian Center.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.