poster

Вечер с Јоолсом Холландом

LATER WITH JOOLS HOLLAND 44 (1992)

Mузика, Ток-шоу | Обединетото Кралство
Режисер: Janet Fraser Crook, Phil Heyes

сезона: 44

епизода: 4

Содржина

Уз Јоолса у студију је Егберт Натханиел Даwкинс ИИИ, познатији као Алое Блацц. Враќа се у емисију након што је овдје дебитирао 2010. године. Сад изводи свој хит с врха топ-љествица "Тхе Ман", те остале складбе с новог албума "Лифт Yоур Спирит".
Група Тхе Хоррорс потјече из мјеста Соутхенд-он-Сеа, а у студију ќе нам извести пјесму, двије с њихова четвртог студијског албума "Луминоус". Осим њих ќе наступити и група Афгхан Wхигс из Цинциннатија у Охиу, с новим албумом након 16-годишње станке. Та је група поткрај 80-их стекла славу на грунге-сцени, 90-их је имала комерцијалан успјех, но 2001. се расформирала. Сад се враќају у Јоолсову емисију и изводе пјесме с њихова албума "До то тхе Беаст".
Из Гöтеборга у Шведској долази квартет синт-попа "Литтле Драгон", те ќе нам свирати пјесме с њихова издања "Набума Руббербанд". Соло изведбу ќе имати Стургилл Симпсон, кантаутор роѓен у Кентуцкyју, с пребивалиштем у Насхвиллеу. Он враќа аутентични изричај у цоунтрy глазбу на своме албуму "Метамодерн Соундс ин Цоунтрy Мусиц" и њиме призива утјецаје Wаyлона Јеннингса и Рандyја Трависа. А ту је и њемачки јазз пјевач Рогер Цицеро који ќе с Јоолсом на клавиру извести једну пјесму.

Слики

Вечер с Јоолсом ХолландомВечер с Јоолсом ХолландомВечер с Јоолсом ХолландомВечер с Јоолсом ХолландомВечер с Јоолсом ХолландомВечер с Јоолсом ХолландомВечер с Јоолсом ХолландомВечер с Јоолсом Холландом

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.