poster

Вечер с Јоолсом Холландом

LATER WITH JOOLS HOLLAND 44 (1992)

Mузика, Ток-шоу | Обединетото Кралство
Режисер: Janet Fraser Crook, Phil Heyes

сезона: 44

епизода: 2

Содржина

Јоолсу се у студију придружује пјевач из Гласгоwа Паоло Нутини, који се враќа на сцену након пет година паузе, а извест ќе пјесме са свог новог албума "Цаустиц Лове".
Бенд Роyал Блоод из Бригхтона код Јоолса ќе дебитирати са својим спојем блуесерских рифова и роцкерских рефрена.
С Новог Зеланда нам долази Неил Финн, који је тијеком година у више наврата наступао код Јоолса у разним комбинацијама. Сад ќе извести неколико пјесама са свог албума "Диззy Хеигхтс". Свој деби на британској телевизији имат ќе и кантауторица која живи у Неw Yорку, Јоан Wассер, познатија под псеудонимом Јоан Ас Полице Wоман. Извест ќе нам пјесму с њезиног хваљеног албума "Тхе Цлассиц". Петерочлани састав из Брооклyна, Луциус, изводи нам пјесме с албума "Wилдеwоман".
Пјевачица Зара МцФарлане роѓена је у Дангенхаму у источном Лондону у обитељи јамајчанског подријетла, а описују је као 'најинтересантнију јазз пјевачицу каква се веќ годинама није појавила'. Са својим ќе квартетом извести класични хит реггаеа "Полице анд Тхиевес" с албума "Иф Yоу Кнеw Хер".

Слики

Вечер с Јоолсом ХолландомВечер с Јоолсом ХолландомВечер с Јоолсом ХолландомВечер с Јоолсом ХолландомВечер с Јоолсом ХолландомВечер с Јоолсом ХолландомВечер с Јоолсом ХолландомВечер с Јоолсом Холландом

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.