poster

Здравље на квадрат

Zdravlje na kvadrat (2016)


Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 1

епизода: 18

Содржина

Стотине тисуќа Хрвата и стотине милијуна људи на свијету троши средства за смирење. По потрошњи лијекова, седативи у нас спадају у најчешќе прописиване лијекове - у десет година готово је удвостручена њихова потрошња, а узроци су стрес, неизвјесност и криза. Новинари 'Здравља на квадрат' истражили су када су такви лијекови нужни и може ли се без њих.
Очи сваке особе су јединствене, а вид се може коригирати на различите начине - ношењем наочала или леќа, али и ласерским путем. 'Здравље на квадрат' истражује тко је добар кандидат за ласерску корекцију вида, како изгледа преглед, али и сама корекција вида.
У емисији 'Здравље на квадрат' говорит ќе се и о раној дијагнози и лијечењу вена, прегледу вена плетизмографом те компресивним чарапама. Екипа емисије доноси и причу о циститису те о томе како се он лијечи и превенира.
У сриједу, 1. ожујка, почиње коризма, а с њом и пост. Ради се о раздобљу које нам све више служи као изговор за разне дијете и апстиненције, а све мање као одраз вјере. Зато су новинари 'Здравља на квадрат' истражили што нам се у тих 40 дана догаѓа с организмом, када га ослободимо порока, и чега бисмо се заправо требали одрицати.
Неки тврде да су смеѓа јаја боља јер садрже више нутријената. Други, пак, мисле како су бијела јаја бољега окуса, а постоје и они који мисле како су за припрему одреѓених јела боља искључиво једна, или искључиво друга јаја. Како би уклонили двојбе, новинари емисије истражили су што је од тога точно.
Гошќа овотједне рубрике 'Здравље с познатима' је наша позната глумица Дариа Лоренци Флатз!

Слики

Здравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадрат

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • taff (1995)

    image
    taff - a tabloid magazine on ProSieben.
  • Арт кварт

    image
    „Арт Кварт“ сваке седмице доноси најбоље и најважније вијести о умјетности и култури, о умјетницима и њиховим музама, о сестринству и другарству, о знању и...
  • Видео витрина

    image
    Во "Видео витрина", дознајте за најновите текники во филмската индустрија и употребата на истите во современите филмови.
  • Racemax

    image
    РацеМАX Моторспортс ис а wееклy сериес схоwцасинг тхе верy бест ин моторспортс фром Формула 1 анд Индy Цар, то тхе wорлдŐс мост престигиоус евентс ин...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.