Оценка на корисникот: 3/10

сезона: 1

епизода: 4 - забавна емисија

Содржина

Цосентино оставља гледатеље у невјерици на својим наступима уживо диљем свијета.
Паул Цосентино, познатији само као Цосентино, најпознатији је аустралски илузионист, маѓионичар и мајстор бијега, лице нове генерације маѓионичара, који је умјетност илузионизма винуо у нове висине у Аустралији, али и свијету. Невјеројатне представе, које су освојиле бројне ТВ награде покренуле су нову револуцију у свијету имагинације. Први аустралски маѓионичар с властитим схоwом, генијалним триковима, недокучивим мистеријима и тајнама бијега очарао је гледатеље те је стандард струке поставио на високо мјесто на љествици маѓионичарског достигнуќа, далеко од постигнуќа веќине данашњих илузиониста.
Прозван Хоудинијем данашњег времена, Цосентино је био и финалист „Аустралиа Гот Талент“ 2011. те је данас без икакве сумње један од највеќих схоwмана Аустралије, добитник престижне Мерлин Аwард (један од пријашњих добитника је био Давид Цопперфиелд). Његовог схоw „Тхе Магиц, тхе Мyстерy анд тхе Маднесс“ откупљен је у 40-ак земаља свијета те га је видјело више од 350 милијуна људи.

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Генерација З

    image
    Јунаци серије су гимназијалци роѓени почетком 21. вијека (такозвани ''миленијалци''), пред матуром, у години у којој требају донијети битне животне одлуке....
  • Skrivena kamera

    image
  • Видео стране

    image
  • туризам.хрт (2017)

    image
    Све новости из туризма тијеком цијеле љетне туристичке сезоне петком у 20.00 гледатељи ќе моќи дознати у новој емисији туризам.хрт. Емисију ќе уреѓивати и водити...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.