poster

Ноќни глазбени програм: Клапе у Арени, 2. дио (Пула, 07.09.2007.)

Noćni glazbeni program (2007)

Mузика | хрватска
Режисер: Ivan Miladinov

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

епизода: 2

Содржина

Приказујемо снимку другог дијела концерта одржаног 7. рујна 2007. у пулској Арени, под умјетничким водством и према одабиру Љубе Стипишиќа Делмате.
На концерту су наступиле клапе: Субренум из Дубровника, Кумпањи из Блата на Корчули, Јелса с Хвара, Искон из Сплита, клапа Хрватске ратне морнарице Св. Јурај из Сплита, Шуфит из Сплита, Вокалисти Салоне из Солина, Цамби из Каштел Камбеловца, Трагос из Трогира, Рабљанке с Раба, Цриквеница из Цриквенице, Цесарице из Загреба, Лука из Ријеке, Мотовун из Мотовуна и Теранке из Пуле.
Чут ќемо најпознатије нове клапске пјесме и обраде популарних складби као што су: Да те могу писмом звати, Ту је мој дом, Звона мога града, Наше мало мисто, Своју звизду слидин, Цроатио, из душе те љубим, Зелени шкоју, драга душо, Бодулска балада, Јуди, звири и бештимје, Вило моја, Невера, Кора круха у вину, Благо оном тко те има и др.

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.