сезона: 2

епизода: 7

Содржина

У вечерашњој, седмој емисији сазнат ќемо тко су финалисти друге сезоне схоwа Звијезде пјевају. У натјецању су остала још само три пара, који ќе, као и до сада, уложити максимум у своје двије интерпретације, но на крају емисије један пар напушта натјецање и остају два пара који ќе се за побједу и титулу најбољег борити у финалу 26. травња.
Од глазбених жанрова Кармела и Ѓани за први су наступ одабрали роцк, Никша и Ивана соул, а Мила и Јацqуес поп, а у другом ќе наступу сваки пар отпјевати по један домаќи хит. У схоw програму наступит ќе Борис Новковиќ.
За сјајну атмосферу и подршку натјецатељима побринут ќе се бројни навијачи и публика у студију Антон Марти. Жири у којем су Хусеин Хасанефендиќ Хус, Ксенија Еркер, Мартина Томчиќ и Рајко Дујмиќ "вагат" ќе сваку нијансу изведбе, а тко ќе остати у натјецању одлучит ќе и гледатељи, који за своје фаворите могу гласовати тијеком цијелог тједна на сљедеќе бројеве телефона:

КАРМЕЛА ВУКОВ ЦОЛИЌ и ЃАНИ СТИПАНИЧЕВ 061 5105
НИКША КУШЕЉ и ИВАНА КИНДЛ 061 5106
МИЛА ЕЛЕГОВИЌ и ЈАЦQУЕС ХОУДЕК 061 5108

Извоѓачи наступају уз пратњу банда "Звијезде свирају".

Награда за једног од гледатеља који гласују је 10.000 куна на потрошачкој картици.

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Матилда и Ремзијеви (2015)

    image
    Он је Гордон Рамсаy. Страшни Гордон Рамсаy. Али, када га видите у породичном окружењу можда ќе те променити мишљење. Поготово ако је реч о кулинарској емисији...
  • Shopping Queen (2012)

    image
    5 women go on 4 hour shopping trips each to style in the best fit for the motto given by the designer Guido Maria Kretschmer in the beginning of the week.
  • Бродски контејнери на аукцији (2013)

    image
    Пуно новца, високи улози и велики его - то је потребно на дражбама које се одржавају у транспортним лукама. Много је новца у питању па ово није игра, веќ рат. Тко...
  • Радна акција (2011)

    image
    Ове породице животаре у трошним куќама, имају тешке болеснике, или живе у објектима које су оштетиле природне непогоде. Помоќ им је неопходна, а ова емисија ќе им...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.