сезона: 45

епизода: 8

Содржина

У осмој епизоди у студију имамо енглеског кантаутора Брyана Феррyја, који ќе извести пјесме с 14. соло-албума Авонморе.
Енглески роцкер Паул Родгерс, славни фронтмен група Фрее и Бад Цомпанy, извест ќе више пјесама с Тхе Роyал Сессионса, његова најновијег албума Мемпхис соула.
Из Пхиладелпхије нам стиже скупина индие роцка Тхе Wар он Другс, с пјесмама с треќег албума Лост ин а Дреам. Из јужног Лондона стижу заразни звуци афробеата извоѓача Фусе ОДГ, а извест ќе неколико пјесама с албума првијенца Т.И.Н.А. Шведска дебитантица Сеинабо Сеy први пут представља свој јединствени соул елецтро поп код Јоолса, а нова гошќа је и хваљена кантауторица из Батха Лаура Доггетт.
А Јоолс ќе разговарати с Давидом Гилмоуром из Пинк Флоyда о надахнуќу иза њихова напето очекиваног новог и посљедњег албума Тхе Ендлесс Ривер.

Одабрала: Мира Вочинкиќ

Слики

Вечер с Јоолсом ХолландомВечер с Јоолсом ХолландомВечер с Јоолсом ХолландомВечер с Јоолсом ХолландомВечер с Јоолсом ХолландомВечер с Јоолсом ХолландомВечер с Јоолсом ХолландомВечер с Јоолсом Холландом

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.