сезона: 45

епизода: 7

Содржина

С Јоолсом је овај тједан у студију легендарни енглески роцк пјевач Роберт Плант са својим бендом Сенсатионал Спаце Схифтерс.
Из Беркелеyа у Калифорнији долазе Цоунтинг Цроwс. То је њихов повратак у емисију након што су наступили 1997., а свират ќе пјесме с албума Сомеwхере ундер Wондерланд.
Из Неw Енгланда стиже тУнЕ-yАрДс, што је псеудоним глазбенице Меррилл Гарбус из Оакланда, чији су концерти шаролика раскош костима, плеса, жестоких перкусија и снажних ритмова, а извест ќе неколико пјесама с треќег албума Никки Нацк.
Два извоѓача којима је ово први наступ на телевизији су Гедеон Луке анд тхе Пеопле, а из Лондона долази хваљени трио елецтро-попа Yеарс & Yеарс.
Видјет ќемо и наступ Стормзyја из јужног Лондона.

Одабрала: Мира Вочинкиќ

Слики

Вечер с Јоолсом ХолландомВечер с Јоолсом ХолландомВечер с Јоолсом ХолландомВечер с Јоолсом ХолландомВечер с Јоолсом ХолландомВечер с Јоолсом ХолландомВечер с Јоолсом ХолландомВечер с Јоолсом Холландом

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.