сезона: 45

епизода: 5

Содржина

К Јоолсу стиже кантауторица Синеад О'Цоннор, која ќе извести неколико пјесама с десетог албума И'м Нот Боссy, И'м тхе Босс.
У студију је и Сарах Јоyце, британска кантауторица роѓена у Пакистану, познатија као Румер.
Лабиринтх је дебитирао код Јоолса с Тиниејем Темпахом, но сада сам наступа и први пут изводи пјесме с другог албума Таке Ме то тхе Трутх, у којему се окреќе соулу 70-их.
Из Лонг Беацха у Калифорнији стиже блуес-роцк група Ривал Сонс с пјесмама с четвртог албума Греат Wестерн Валкyрие, надахнутог оригиналним блуесом и психоделијом из ере класичног роцка.
Видјет ќемо и наступ групе Ибеyи: то су француско-кубанске кќери близанке славног кубанског перкусиониста Анге Дíаза, члана Буена Виста Социал Цлуба.
А из Канаде долази кантаутор Адам Цохен, син Леонарда Цохена. Извест ќе пјесму са свога петог албума Wе Го Хоме.
Бивши пјевач групе Франкие Гоес То Холлywоод Холлy Јохнсон разговара с Јоолсом о своме првом новом албуму након 15 година и 30 година након издања албума Wелцоме То Тхе Плеасуредоме.
Ова емисија није емитирана уживо.

Одабрала: Мира Вочинкиќ

Слики

Вечер с Јоолсом ХолландомВечер с Јоолсом ХолландомВечер с Јоолсом ХолландомВечер с Јоолсом ХолландомВечер с Јоолсом ХолландомВечер с Јоолсом ХолландомВечер с Јоолсом ХолландомВечер с Јоолсом Холландом

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.