poster

Мој живот на тањуру: Русселл Грант

My Life on a Plate (2015)

Документарец, Готвење | Обединетото Кралство
Режисер: Matt Stewart

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 1

епизода: 11 - Russell Grant

Содржина

Повратак у његово дјетињство открива да је глумац и астролог Русселл Грант некоќ био збораш анѓеоског гласа. И данас воли руралне предјеле Миддлесеxа у којима је одрастао те добро памти окусе свог дјетињства. Русселл и кухар Бриан Турнер посјеќују цркву у којој је пјевао, канал којим су пловиле тегленице и ноќу га успављивале брујањем мотора, те скроман стан у којем је живио с родитељима. У свему томе Бриан проналази надахнуќе за два јела која спрема за Русселла: једно које ќе његовог госта вратити у дјетињство и друго посвеќено њему.

Улоги
Водител: Brian Turner

Слики

Мој живот на тањуруМој живот на тањуруМој живот на тањуруМој живот на тањуруМој живот на тањуруМој живот на тањуруМој живот на тањуруМој живот на тањуруМој живот на тањуруМој живот на тањуруМој живот на тањуруМој живот на тањуруМој живот на тањуруМој живот на тањуруМој живот на тањуру

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.