poster

Латер...wитх Јоолс Холланд

Later... With Jools Holland (1992)

Mузика, Ток-шоу | Обединетото Кралство
Режисер: Janet Fraser Crook, Phil Heyes

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 38

епизода: 1

Содржина

Емисија "Вечер с Јоолсом Холландом" од 1992. године доноси наступе највеќих и најпопуларнијих глазбених имена. Ово је једина емисија британске телевизије у којој заједно у истом студију наступају стадионски бендови, глазбени ветерани, они који тренутачно владају врховима топ-љествица и алтернативни извоѓачи. Дословно је свако славно име глазбеног бизниса наступило код Јоолса Холланда у овом или оном тренутку, а многи су у овој емисији имали свој први ТВ наступ.
Јоолс Холланд је због своје веселе нарави, страсти према глазби и истакнуте каријере савршен домаќин који често на клавиру прати изведбе, а публици у студију и оној пред малим екранима пружа непрекидну забаву. Глазбеници имају по двије-три изведбе уживо пред публиком у студију, а у предаху од свирке Јоолс води присне разговоре с њима.
---

1. епизода:

Нови четверочлани бенд Лиама Галлагхера Беадy Еyе први пут наступа код Јоолса Холланда, с пјесмама с албума "Дифферент Геар, Стилл Спеединг". Ту ќе бити и освајачи награде Мерцурy за 2008., група Елбоw која ќе извести пјесме с албума "Буилд а Роцкет Боyс!" Финалистица из ББЦ-јеве Соунд оф 2011, Анна Цалви такоѓер ќе се исказати, као и амерички пјевач соула Рапхаел Саадиq те шведски гитарист Кристиан Матссон, познатији као Тхе Таллест Ман он Еартх.

Слики

Латер...wитх Јоолс ХолландЛатер...wитх Јоолс ХолландЛатер...wитх Јоолс ХолландЛатер...wитх Јоолс ХолландЛатер...wитх Јоолс ХолландЛатер...wитх Јоолс ХолландЛатер...wитх Јоолс ХолландЛатер...wитх Јоолс Холланд

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.