poster

Кокице

Kokice

Mагазин | хрватска
Режисер: Sanja Aničić

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
Оценка на корисникот: 2/10

епизода: 403

Содржина

У 403. емисији Кокице вас упознају с младим глумцима Вањом Марковиновиќ и Томом Буданком, који су одиграли улоге у филму Загонетни дјечак. Осим тога, најављујемо натјечај "Пази, снима се!" Хрватске телевизије за избор хрватског филма представника на XXИВ. фестивалу ЦИАК јуниор који се у свибњу одржава у талијанском градиќу Тревису. Као хит тједна представљамо Осцаром награѓени дугометражни анимирани филм Мерида храбра, а присјетит ќемо се и незаборавног филма Храбро срце. Такоѓер, одговарамо на питање тко су споредни глумци и глумице. На крају емисије погледајте инсерт из играног филма Паника, аутора Дарија Никшиќа, из Новоселца, приказаног у службеној конкуренцији 17. филмске ревије младежи у Карловцу.

Сцеарист:
Автор: Sanja Aničić
Водител: Sandra Bosnar
Уредник: Zinka Kiseljak

Слики

КокицеКокицеКокицеКокицеКокицеКокицеКокицеКокицеКокице

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Свако добро (2020)

    image
    Новинар Ахмед Брадариќ водит ќе нас диљем Босне и Херцеговине гдје ќемо упознавати занимљиве, вриједне и необичне људе. Неки од њих су свјетски авантуристи, неки...
  • Гранд магазин

    image
    Емисија колажног типа у којој се обраѓују различите друштвене, естрадне, спортске теме. Емитује се уживо из Грандовог студија на Кошутњаку И сваког радног дана...
  • Видео витрина

    image
    Во "Видео витрина", дознајте за најновите текники во филмската индустрија и употребата на истите во современите филмови.
  • À l'Affiche

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.