poster

ИН магазин

IN magazin (2009)

Ток-шоу | хрватска

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

Содржина

Луција Пауновиќ
Почетак љубавне приче сваки пар памти заувијек. Од познатих смо Хрвата дознали чиме су их освојиле њихове боље половице те што је кумолвало том првом, судбоносном тренутку. Сви они и данас су сретни заједно, а Ин магазин доноси њихове љубавне приче.
Ако загусти с бројкама, ту је неколико економистица, ако вашој животињи треба помоќ, ту је ветеринарка. За све савјете о моди и дизајну можете питати нашу дипломирану дизајнерицу, имамо и правницу, а ту је и једна биологиња. Ријеч је о супругама наших Ватрених. Чиме се још баве, дознала је екипа Ин магазина.
Никола Тесла један је од највеќих умова свих времена. Његов живот и данас интригира јавност. А на изложби отвореној у Карловцу сада се може сазнати зашто је добио укор, али и чега се апсолутно грозио. Детаље доноси Ин магазин.
Недалеко од Жупање, налази се шармантно градиште, село познато по чувању традицијске баштине. Управо ондје госпоѓа Марица чува од заборава умијеќе израде златовеза, али и увезивања правих шокачких дуката. Како то изгледа, откријте у причи Ин магазина.
Оне су преко ноќи постале краљице скечева. У идуќим минутама доносимо вам дозу смијеха уз глумице Глорију Дубељ и Иву Шимиќ Шакороњу, које без длаке на језику приказују данашње друштво. Кроз два женска лика пренијеле су све оно што чују на кавама, у дјечјим парковима, чак и при подизању лијека у љекарни.

Слики

ИН магазинИН магазинИН магазинИН магазинИН магазинИН магазинИН магазинИН магазинИН магазинИН магазинИН магазинИН магазинИН магазинИН магазинИН магазин

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Cross Talk

    image
    CrossTalk is a current affairs debate television program on RT.
  • Ќирилица

    image
    Ауторска емисија Миломира Мариќа доноси позадину актуелних догаѓаја, јавног мишљења, највеќих политичких окршаја, превара и социолошких појава, личности и њихових...
  • Вече са Иваном Ивановиќем (2016)

    image
    Најгледанији и најдуховитији шоу програм у Србији наговештава и најспектакуларнију сезону до сада. Диригентска палица Ивана Ивановиќа додирнуќе све актуелне теме,...
  • Pasditja ime

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.