сезона: 1

епизода: 17 - Antarktika - riznica leda

Содржина

Најмање познати континент. Најхладније и најбеживотније мјесто на Земљи. Тај смрзнути континент свеједно крије невиѓене љепоте. Путујемо зракопловом из најјужнијег града на свијету, чилеанског Пунта Аренаса, у подножје трансантарктичкога горског ланца. Планински су масиви овдје готово неоткривени. Пењемо се на досад неосвојене врхунце, а једном од њих дајемо име - Хрватска.
Продуценти серије: Јошко Блајиќ и Јосо Бркљачиќ

Улоги
Сцеарист:
Продуцент: Joško Blajić, Joso Brkljačić

Слики

Седам врховаСедам врховаСедам врховаСедам врховаСедам врхова

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Zoom In (2008)

    image
    Кратка емисија тијеком које ќе гледатељи открити како заиста изгледа снимање највеќих холлywоодских хитова.
  • Глад за жад (2015)

    image
    У 'Зеленој грозници' пратимо догодовштине Цлаудије и Роберта Бунцеа, власника трговине жадом Цассиар Моунтаин у Британској Колумбији који се покушавају обогатити...
  • Подем на машините (2014)

    image
    "Успон машина" користи компјутерску графику да растави неке од најекстремнијих машина на свету и разоткрива невероватне инжењерске подухвате који чине њихову срж.
  • Изум

    image
    Откријте неке од најузбудљивијих производа које су створили еуропски знанственици и подузетници. Ова серија покрива све, од новог начина уштеде енергије до...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.